Kom på workshop i november!

Vi är glada och stolta att nu kunna berätta att vi kommer att vara en del av Göteborgs största hållbarhetsfestival Framtidsveckan, tillsammans med GreenhackGBG.

Vad? Vi kommer att hålla i en workshop för personer som vill vara med och haka på #resanmotettfossilfrittliv. Under trevliga former kommer vi att väga in tillsammans och sedan kommer vi under ett halvår försöka minska vårt gemensamma klimatavtryck. Därefter kommer vi att träffas igen för att se hur vi kan gå vidare. Kom ihåg att det räcker att du ändrar en enda (1!) sak för att vända din utsläppskurva neråt. Du kommer kunna få råd och stöttning under hela perioden.

Vem? Alla kan vara med! Oavsett om du väger in på 3 eller 33 ton. Det enda du behöver är en ambition om att försöka sänka ditt utsläpp. Inga förkunskaper krävs. Ligger du redan på riktigt låga utsläpp är du såklart fortfarande varmt välkommen, eftersom du kan inspirera andra.

Varför? För att vår framtid på den här planeten står på spel. För att vi kan. För att vi vill. För att det kommer bli kul. För att det är dags att göra något. För att vi vill träffa andra som vill vara en del av lösningen. Det finns lika många anledningar att haka på #resanmotettfossilfrittliv som det finns medresenärer.

Vi är övertygade om att alla har glädje av att väga in sitt klimatavtryck. Det ger en kunskap om att det är fullt möjligt att minska sitt utsläpp från genomsnittet på 10 ton CO2e per år rejält, och ändå leva ett roligt och innehållsrikt liv!

När? Torsdagen den 7 november 2019 klockan 18:00-20:15

Var? På Frilagret i Göteborg

Hur? Anmäl dig genom att maila info@resanmotettfossilfrittliv.se och döp mailet till ”Framtidsveckan 2019”. Begränsat antal platser, först till kvarn.

Vi är själva långt ifrån perfekta, men vi är glada att tillsammans vara på väg mot det fossilfria livet. Hoppas du vill hänga med oss – Framtiden är fossilfri!

Hela programmet till Framtidsveckan 2019 hittar ni här och vår programpunkt kan ni läsa mer om här. Vi har även ett facebook-event som ni kan anmäla er till, som ni hittar här.

/ Linnéa, Henrik, Taraneh, Sally och Clara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *