Allt om klimatet på 15 minuter

Vill du veta mer om klimatförändringar, vad det leder till och hur det hänger ihop med vårt samhälle? Har du inte tid att plugga en kurs eller läsa tjocka böcker? Då har jag ett hett tips!

Efter att dammsugit youtube på vettiga och lättillgängliga filmer om klimatet har jag äntligen hittat en som nästan har allt ? En perfekt fredagsfilm, på bara 15 minuter.  Eller på 16 minuter och 52 sekunder om man ska vara exakt, och det ska man ju.

Om du funderar på vad du, som vanlig medborgare, kan göra för att hjälpa till, så kan jag varmt rekommendera den! Vi har alla någon form av resurser i form av tid, kontaktnät, kunskap eller pengar som kan användas för att hjälpa till och stoppa krisen! Ingen kan göra allt, men alla kan göra något ?

Eller om du bara vill ha en snygg, enkel och pedagogisk film som du kan hänvisa dina familjemedlemmar och vänner till när de frågar om klimatet, istället för en tung rapport från IPCC.

Ni hittar den här nedan, trevlig fredag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *